Başkan hastane ziyaretinde

Başkan Karaosmanoğlu İzmit Devlet Hastanesi`nde tedavi gören Bahçecik Eski Belediye Başkanı İbrahim Gencer ile aynı hastanede tedavi gören diğer vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Devlet Hastanesi dahiliye servisinde tedavi gören Bahçecik Eski Belediye Başkanı İbrahim Gencer´e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan aynı hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret ederek, muhtaç durumda olanların kendisine bildirilmesini istedi. Başkanın sürpriz ziyareti hastalar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

SAĞLIĞIN ÖNEMİ

Başkan Karaosmanoğlu, zatürree başlangıcı teşhisi ile tedavi altına alınan Bahçecik Eski Belediye Başkanı Gencer´i kaldığı hastanede ziyaret etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Gencer, sağlığın değerinin kaybedilmeden anlaşılamadığını ifade etti. Gencer, durumunun  iyiye gittiğini ve önümüzdeki günlerde yapılacak kontrollerin ardından taburcu edileceğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu da Gencer´e geçmiş dileklerini ileterek, sıhhatin değerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini bildirdi.

MUHTAÇLARIN BİLDİRİLMESİNİ İSTEDİ

Başkan Karaosmanoğlu, Gencer´in ardından aynı hastanede tedavi gören diğer hastaları da ziyaret etti. Hastaların durumları hakkında doktorlardan tek tek bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, yardıma muhtaç olanların kendisine bildirilmesini istedi.

MUTLU OLDULAR

Hasta yataklarında karşılarında Büyükşehir Belediye Başkanını gören vatandaşlar ise bu ziyaretten oldukça mutluluk duydu. Yaşadıkları sağlık sorunları hakkında başkana bilgi veren vatandaşlar ziyaretin kendilerine moral olduğunu söyledi.