Başkan çocuklarla şenleniyor

Karaosmanoğlu gördüğü her yerde onlarla sohbet edip, yorgunluğunu unutuyor. Göreve geldiği günden beri büyük bir özveri ile çalışma temposunu sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, törenler ve gezilerde çocuklarla sohbet ederek yorgunluğunu gideriyor.

Karaosmanoğlu gördüğü her yerde onlarla sohbet edip, yorgunluğunu unutuyor. Göreve geldiği günden beri büyük bir özveri ile çalışma temposunu sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, törenler ve gezilerde çocuklarla sohbet ederek yorgunluğunu gideriyor. Çocuklarla sohbetten zevk alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, onların iyi eğitimli bireyler olarak yetişmesini, ülkenin gelecekteki teminatı olarak görüyor.

ÇAMLIK PARK´TA SOHBET
Kocaeli´nin her köşesini karış karış gezerek, sorunları yerinde tespit eden, bulduğu her fırsatta doğa ile buluşup, spor yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Çamlık Park´ı gezdi. Parkta çok sayıda çocukla karşılaşan Karaosmanoğlu, onlarla sohbet edip, düşüncelerini sordu. Beraberindeki Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ile çocukların sohbetine katılan Karaosmanoğlu, oyun alanları konusunda çocuklardan bilgi aldı.

ÇİKOLATA VEREN BAŞKAN
Etrafını çeviren çocuklara her zamanki gibi çikolata ve şeker ikramında bulunan Karaosmanoğlu, eğitimci kimliğini hatırlayarak, okula gidenlere genel kültür soruları yöneltti. Aldığı doğru cevaplar karşısında oldukça mutlu olan Başkan Karaosmanoğlu, çocuklara buldukları her fırsatta kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Kısa bir süre de olsa çocuklarla sohbet eden ve onlarla eğlenen Başkan Karaosmanoğlu, nasihatlerde bulunarak, Gebze´de çalışmalarını sürdürdü.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!