Başkan, Çayırova´yı denetledi

Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını gezip, vatandaşların sorunlarını dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze´nin Çayırova Beldesi´nde, incelemelerde bulunup, çalışmaları denetledi. Çayırova Belediye Başkanı Dr. Ekrem Faruk Taşcı, çalışmalar hakkında bilgi verirken, Büyükşehir Belediyesi sayesinde aldıkları hizmetlerin beldede yaşamı rahatlattığını söyledi.

İPLİKÇİ DERESİ ISLAH EDİLDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, ıslah çalışmaları yapılan İplikçi Deresi´ni gezdi. Çayırova´nın devamlı büyüyen ve gelişen bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu “İplikçi Deresi´ni ıslah ettik. Bize maliyeti yaklaşık 2 milyon YTL. Derenin üstü kapatılarak güzel bir vadi haline getireceğiz. Bunu yaptığımızda Çağdaş kentin çehresi değişecek dairelerin değeri artacak. Çağdaş kentin sorunları olabilir ama bu eksiklikler yaşayarak giderilecek, bir dahaki sefere geldiğimizde bu sorunlar beklide gündemden kalkmış olacak” dedi.

200 DÖNÜMLÜK YEŞİL ALAN
Derenin ıslah edilmesi ile birlikte bir çok sorunun giderilmiş olacağını anlatan Karaosmanoğlu, vatandaşlardan dere yataklarına ev yapmamalarını istedi. İplikçi Deresi ıslah çalışmaları sonrasında ortaya çıkan 200 dönümlük arazi yeşil alan olarak kullanılacak. Karaosmanoğlu, kent merkezlerinde yeşilin önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Gezi sırasında vatandaşların dertlerini dinleyen Karaosmanoğlu, özellikle bölgede yaşanan ulaşım sıkıntısının giderilmesi için talimat verdi. Vatandaşlar, yollarını asfalt yaptıran Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!