Alikahya Mesire Alanı´na..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Alikahya Beldesi`nde bir süre önce başlattığı dev dinlenme kompleksini tamamlama aşamasına getirdi.

Alikahya Mesire Alanı´na kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Alikahya Beldesi´nde bir süre önce başlattığı dev dinlenme kompleksini tamamlama aşamasına getirdi. Yapılan dinlenme tesisi, beldeye ayrı bir güzellik katarken, büyük bir ihtiyacı da karşılayacak.

32 DÖNÜME KURULDU
İlçe ve beldelerde yaptığı park ve dinlenme tesisi düzenlemeleri ile kentin her köşesini güzelleştiren Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği tesisle Alikahya Beldesi´ni de rahata kavuşturdu. Yuvam Akarca 2. Etap Konutları 10. Ada çevresindeki 32 bin metrekarelik açık alanda yapılan mesire alanında son rütujlar yapılıyor. Alikahya mesire alanında tenis kortundan yapay gölete, yürüyüş yolundan çocuk oyun alanlarına, dinlenme alanlarından cafelere kadar bir çok aktivitelerin yapılacağı muhteşem haline geliyor.

4 ETAPLI TESİS
Alikahya´nın çehresini değiştiren mesire alanı dört etaptan oluşuyor. Birinci etap içinde tenis kortu, voleybol alanı, basketbol sahasından oluşan bir kompleksi yer alıyor. İkinci etap içinde ise yapay gölet, santranç köşesi ve çocuk oyun parkları bulunuyor. Üçüncü etapta restoran, cafe, seyir terası, oturma grupları, piknik alanı, yürüyüş yolları yer alırken, dördüncü etap havuz, büyük yapay gölet, çocuk oyun alanları, oturma bankları, yürüyüş yolları, çeşmelerden oluşuyor.

MÜKEMMEL MANZARA
Kompleksin inşa edildiği alan dört yönü açık olduğu için mükemmel bir manzaraya sahip. Alikahyalılar bir yandan mesire alanı içinde dinlenme ve eğlenme imkanı bulurken, diğer yandan da Sepetçi Göleti ve Körfez´in manzarasının tadını doya doya çıkartabilecek. Mesire Alanı içinde bir çok çalışmada son rutüjlar yapılırken, çocuk oyun grupları monte edilmeye başlanacak. Cafelerin yapımı da yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!