Ağustos ayında 122 mezar yeri satıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ağustos ayı raporunu açıkladı. Geçtiğimiz ay içerisinde 78 defin işlemi gerçekleştirildiği

Geçtiğimiz  ay içerisinde 78 defin işlemi gerçekleştirildiği, yapılan definlerin 5`i fakir ve kimsesiz vatandaşlara ait olduğu için defin ücreti alınmadığı belirtildi.

Ayrıca vatandaşların talepleri doğrultusunda yine ağustos ayı içerisinde; 75`i boş olmak üzere toplam 122 adet mezar yeri satışının gerçekleştirildiği kaydedildi.

Büyükşehir bünyesindeki mezarlıkların bakım ve onarım çalışmaları Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından aralıksız olarak sürdürülüyor.