TAŞOCAĞI İLE İMALAT SOKAK ARASI BİR HAFTA TRAFİĞE KAPALI

Tarih: 20 Mayıs, 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit-Üniversite Yolu (2.Kesim) İşi çerçevesinde kutu menfez imalatı çalışması yapacak. Çalışma nedeniyle, Ali Galip Caddesi’nin (Yeni Sokak) Taşocağı Sokak ile İmalat Sokak arasında kalan bölümü çarşamba gününden itibaren 7 gün süre ile araç trafiğine kapatılacak. Çalışma süresince alternatif olarak Taşocağı Sokak, İmalat Sokak, Ali Galip Caddesi güzergahı kullanılabilecek.

Çalışma ile ilgili tüm uyarıcı trafik işaret ve yönlendirme levhaları yüklenici firma tarafından yerine getirilirken, her türlü denetim ve kontroller ise, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı Zabıta Trafik Birimi ekiplerince yerine getirilecek.