Sekapark´ta bugün şölen var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençler için Sekapark´ta “Gençlik Şöleni” düzenliyor. Bugün saat 19.30´da başlayacak olan şölen sırasında ünlü sanatçı Ali Şan ve Zeynep Başkan sahne alacak.

GENÇLER BULUŞACAK
Büyükşehir Belediyesi, özellikle üniversiteye hazırlanan ve uzun bir maraton sürecinde stresten bunalan gençleri eğlendirmek, bu gergin ortamdan kurtarmak için şölen düzenledi. Bugün Sekapark´ta yapılacak olan şölen, gençleri buluşturacak. Şölen sırasında ünlü sanatçı Ali Şan ile Karadenizli sanatçı Zeynep Başkan, birbirinden güzel türküleri ile gençleri coşturacak. Gençler gece yarısına kadar Sekapark´ta, doğa ve denizle iç içe gönüllerince eğlenebilecek.

4 GENCE OTOMOBİL
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da gençlerin şölenine katılarak onlarla eğlenecek. Başkan Karaosmanoğlu, şölen sırasında geçen yıl üniversite sınavlarında branşlarında Türkiye genelinde ilk yüz arasına girmeyi başaran 4 öğrenciye, söz verdiği otomobilleri hediye edecek. Başkan Karaosmanoğlu, bu yıl da üniversite sınavlarında ilimizden ilk yüz arasına girmeyi başaran öğrencileri otomobille ödüllendirecek. Başkan Karaosmanoğlu, eğitime her zaman destek olacaklarını belirterek, “Bu ülke, eğitimli gençlerin yetişmesi ile geleceğini garanti altına alacaktır. Biz de yerel yönetim olarak eğitime ve başarılı olan öğrencilere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

DENİZ OTOBÜSLERİ TANITILACAK
Norveç´ten satın alınan ve onarımları yapılan iki deniz otobüsü de şölen sırasında tanıtımı yapılarak, törenle hizmete sokulacak. Batma riski bulunmayan ve saatte 25 mil yapma özelliğine sahip iki deniz otobüsünün en büyük özelliği ise, diğer deniz otobüslerine oranla yakıt konusunda ekonomik olması. Diğer deniz otobüsleri saatte 700 litre yakıt tüketirken, yeni hizmete sokulacak olan deniz otobüsleri ise 400 litre yakıyor. Deniz otobüslerinde her türlü konfor mevcut. İnsanlar güven içinde, keyif sürerek yolculuk yapabilecek.