Seka Park´ta Oltayla Balık Tutma Yarışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve TV 41´in işbirliği ile Seka Park´ta Oltayla Balık Tutma yarışması düzenlenecek. 2 Aralık 2007 Pazar günü 12:00 – 14:00 saatleri arasında yapılacak olan yarışma Seka Park İskelesinde yapılacak.

İLK ÜÇ KİŞİYE BALIKÇI MALZEMESİ
Seka Park İskelesi´nde yapılacak olan yarış sonunda en çok ve en ağır balık tutan ilk üç kişiye balıkçı malzemesi hediye edilecek. Seka Park´ta ilk kez düzenlenen Oltayla Balık Tutma Yarışması´nda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, KAMADER Başkanı Engin Uztürk, TV 41 Genel Müdür´ü Orhan Balcı görev yapacak. Bu yarışmaya kendine güvenen herkesin katılabileceğini belirten yetkililer, isteyenlerin 226 60 96 ve 324 02 68 telefonları arayarak kayıt yaptırabileceğini söyledi.