Sadettin Yalım Caddesi asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmaları aralıksız devem ederken, Sadettin Yalım Caddesi´nde asfaltlama çalışmalarına yarın başlanıyor. Cadde, çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak.

İKİ GÜN SÜRECEK
Fen İşleri Daire Başkanlığı, bir süreden beri altyapı çalışmalarını sürdürdüğü Sadettin Yalım Caddesi´nde, üstyapı çalışmalarını başlatıyor. Ekipler, cadde üzerinde yarın asfaltlama çalışmasına geçiyor. İki gün sürecek olan çalışmalar nedeniyle, Valilik Konağı önünden başlayan ve Bağçeşme´ye kadar uzanan cadde trafiğe kapatılacak. Cadde Pazar günü yeniden trafiğe açılacak.

TRAFİK
Yaklaşık bin 300 metrelik caddede yapılacak olan asfaltlama çalışması, altyapı çalışması ile ortaya çıkan çirkin görüntünün ve toz çilesinin giderilmesini sağlayacak. Kent merkezinden Bağçeşme´ye gidecek olan araçların, Askerlik Şube Başkanlığı önünden Gültepe güzergahını veya eski İstanbul Yolu´nu kullanmaları gerekiyor.