Saddettin Yalım Caddesi bugün trafiğe kapanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı İSU ekipleri bugün Kozluk Mahallesi Sadettin Yalım Caddesi´nde yağmur suyu kanalları temizlik çalışması yapacak. Söz konusu çalışma nedeniyle 20.00 ile 24.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yolun trafiğe kapalı olduğu süre içinde alternatif güzergahları belirledi. Buna göre; Sadettin Yalım Caddesi´nden gelip D-100 istikametine gidecek araçlar Aynalıkavak Sokağı´nı kullanacak. Sadettin Yalım Caddesini kullanan toplu taşım araçları ise;Turgut –Tüysüzler hatt olan İnönü Caddesi-İzmit Kız Meslek Lisesi Önü-Orduevi -D-100 ve İsmail Kolaylı Caddesi´nden geçiş yapacak.

Topçular-Su Deposu-Beyhan-Gültepe hattını tercih edecek olan araçlar ise İnönü Caddesi-İzmit Kız Meslek Lisesi ve Orduevi önünden D-100´e çıkıp Miralay Mümtaz Caddesi-Turgut-Tüysüzler güzergahını izleyecek. Bağçeşme hattı ise İnönü Caddesi- Cumhuriyet Parkı yanından yukarı Alemdar Caddesi-Şeftali Bayırı Sokak-Alacamescit Sokak-Tabakhane Caddesi ve Sadettin Yalım Caddesi şeklinde işleyecek.