Minik Dualar bugün Fuar´da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Fuar etkinliklerinin bu akşamki konuğu Minik Dualar Grubu olacak. Yaşları 7 ile 14 arasında değişen 17 kişilik grup birbirinden güzel ilahileri Kocaelililer için seslendirecek. Minik Dualar, saat 21.00´den itibaren Güneş Sahnesi´ndeki yerini alacak. Grup, geçtiğimiz yıl da fuarın konuğu olmuş ve Kocaelilileri seslendirdikleri ilahilerle adeta mest etmişti.

SADRİ VE ARZEN GELİYOR
Öte yandan şiirleri ile Türkiye´nin beğenisini toplayan İbrahim Sadri ve bağlama ustası Yücel Arzen de 8 Ağustos Çarşamba günü Kocaeli Fuarı´na gelecek. Sadri ve Arzen şiir ve türkülerle Kocaelililere muhteşem bir akşam yaşatacak.

ROCK FESTİVALİ HEYECANI
Bu arada fuar yönetimi Kocaelili gençlere yönelik bir rock festivali düzenlemek için kolları sıvadı. Festivalde birden fazla rock grubunun sahne alması için çalışmalar sürüyor.