Kadın Meclisi´nden Anneler Günü pikniği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi 12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir piknik düzenleyecek. Sapanca´da bulunan Seka Kampı´nda gerçekleştirilecek olan pikniğe il protokolünün yanı sıra Kocaeli´ndeki tüm hanım sivil toplum örgütleri, siyasi partilerin kadın kolları başkanları, bayan muhtarlar ve belediye başkanlarının eşleri katılacak. Kadın Meclisi pikniğe Kocaeli milletvekilleri ve bakanlarının eşlerini de davet etti. Piknikte Kadın Meclisi tarafından yılın annesi seçilen bir hanıma da törenle ödülü verilecek.

FESTİVAL HAVASINDA GEÇECEK Öte yandan Kadın Meclisi, Anneler Günü nedeniyle düzenleyeceği pikniği tam anlamıyla bir festival havasına dönüştürmeye hazırlanıyor. Piknikte, Kocaeli´nin yetiştirdiği sevilen şarkıcı Mali en güzel şarkılarını Kocaelili anneler için söyleyecek. Ayrıca palyaçolar da çocukları oyunları ve şakalarıyla eğlendirecek. İkram olarak da hanımlara etli pilav ve kavurma ikramında bulunulacak.

TUNÇEL´DEN HERKESE AÇIK DAVET Kadın Meclisi Başkanı Oya Tunçel, Seka Kamp alanında gerçekleştirilecek olan Anneler Günü pikniğine Kocaeli´ndeki tüm anneleri beklediklerini kaydetti. Tunçel, “Bizler için son derece anlamlı olan bu günde tüm kadınlarımızla birlikte olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle ilimizde yaşayan tüm anneleri pikniğimizde görmek istiyoruz” dedi.