Hürriyet Caddesi Cumartesi ve Pazar trafiğe kapalı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı İSU Genel Müdürlüğü Ulugazi İlköğretim Okulu´nun ek binasının kanalizasyon bağlantı çalışması nedeniyle Hürriyet Caddesi Cumartesi ve Pazar günü trafiğe kapatılacak.

ULUGAZİ´DE KANALİZASYON ÇALIŞMASI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Düzenleme Komisyonu Ulaşım Daire Başkanı Selami Aydın´ın başkanlığında toplanarak seri kararlar aldı. İSU Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı´na bağlı ekiplerin Saraybahçe Belediye sınırları içinde Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Ulugazi İlköğretim Okulu´nun ek binasının kanalizasyon bağlantı çalışması yapacağından Hürriyet Caddesi 7-8 Temmuz tarihleri arasında trafiğe kapatılacak.

TRAFİK AKIŞI CUMHURİYET CADDESİ´NDEN
Karabaş Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Ulugazi İlköğreti Okulu´nun ek binasının kanalizasyon bağlantısı yapılacağından Hürriyet Caddesi´nin Abdurrahman Yüksel Caddesi ile kesiştiği yerden itibaren araç trafiğine kapatılmasını karara bağlayan komisyon aynı zamanda da çalışma süresince Hürriyet Caddesi ve Abdurrahman Yüksel Caddesi´nden gelen trafik akışının Yeni Cuma Parkı karşısındaki kavşaktan Cumhuriyet Caddesi´ne yönlendirilmesine karar verdi.