Gündemde 85 madde var

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını yarın gerçekleştirilecek. Cuma günleri toplanan meclis Ramazan Bayramı nedeniyle bu ayki toplantısını Çarşamba günü yapacak. Saat 15.00´de başlayacak olan meclis 85 adet gündem maddesini görüşecek.

UÇURTMA TEPESİNE KAFE TEKLİFİ
Meclis Gündemi içinde ağırlıklı olarak alt belediyelerden gelen imar ve bayındırlık komisyonu raporları ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı´nın imar planı değişikliğine yönelik teklifleri ele alınacak. Ekim Meclisi ayrıca, Seka Park içindeki Uçurtma Tepesi´nde bir kafe inşa edilmesi yönünde Emlak İstimlâk Daire Başkanlığı´nın teklifini görüşecek. Teklif görüşüldükten sonra ilgili komisyona havale edilecek. Komisyonun olumlu rapor vermesi durumunda ise meclisten Uçurtma Tepesi´nde kafe yapılması izin onay çıkacak.