Cumhuriyet Kültür Merkezi yarın hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin ilçe ve beldeleri kültür merkezine kavuşturma hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir, yarın da Plaj Yolu Sahili´nde yapımı tamamlanan Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi´nin açılışını gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice´nin açılışını yapacağı kültür merkezi için saat 18.00´de bir tören düzenlenecek.

TAM DONAMLI MERKEZ
Kültür Merkezi´nden Cumhuriyet Mahallesinin yanı sıra Yenidoğan, Serdar, Şirintepe mahalleleri ve Kuruçeşme beldesi de yararlanacak. 1700 metre karelik alanda inşaatı tamamlanan Cumhuriyet Kültür Merkezi yan yana 3 bloktan oluşuyor. A Blokta 220 kişilik konferans ve tiyatro salonu ile, B blokta fuaye, kafeterya, KO-MEK için hazırlanan kurs odaları ve idari bürolar yer alıyor. C Blokta ise çok 400 kişilik amaçlı salon ve mutfak bulunuyor.