Cumhuriyet Cumartesi, Hürriyet Pazar günü kapalı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü´ne bağlı ekipler Leyla Atakan Caddesi´nin, Cumhuriyet ve Hürriyet Caddeleri´nin kesiştiği bölgede alt yapı çalışması yapacak. Çalışma nedeniyle yolun Cumhuriyet Caddesi kısmı Cumartesi, Hürriyet Caddesi ise Pazar günü araç trafiğine kapalı olacak.

LEYLA ATAKAN CADDESİ´NDE ÇALIŞMA
İSU Genel Müdürlüğü´nün altyapı çalışması nedeniyle Saraybahçe Belediyesi sınırlarında Karabaş Mahallesi, Leyla Atakan Caddesinde iki gün süreyle trafik akışı değişecek.

CUMARTESİ ALTERNATİF GÜZERGAH
Çalışması nedeniyle, Cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi´nin batıda Pertev Paşa Caddesi ile kesiştiği yer ve Köseoğlu Sokak hizası saat 20:00 itibariyle araç trafiğine kapatılacak. Bu nedenle araçlar alternatif güzergah olarak, Pertev Paşa Caddesi – Hürriyet Caddesi ve Abdurrahman Yüksel Caddesi´ni kullanacak. Ayrıca, Mimar Sinan Sokağını kullanan toplu taşım araçları da Uğur Mumcu Parkı önünden geçerek Pertev Paşa Caddesi-Hürriyet Caddesi-Bulvar yolunu takip edecek. Alemdar Caddesi´ni kullanan toplu taşım araçları ise dört yoldan Hürriyet Caddesi, Bulvar yolunu takip edecek. Cadde Pazar günü trafiğe yeniden açılacak.

PAZAR GÜNÜ HÜRRİYET CADDESİ
Pazar günü ise Hürriyet Caddesi´nin batıda Abdurrahman Yüksel Caddesi ile kesiştiği yerden itibaren araç trafiğine kapatılacak. Alternatif güzergah olarak araçlar, Abdurrahman Yüksel Caddesi – Cumhuriyet Caddesi ve Pertev Paşa Caddesini kullanacak.

D-100´DEN GELEN ARAÇLAR
Öte yandan çalışma süresince D-100´den gelip Leyla Atakan Caddesi´ne girecek araçlar Baç istikameti kapalı olacağından Cengiz Topel Caddesi´ne yönelecek. Cadde Pazartesi günü yeniden açılacak.