Cengiz Topel Caddesi´nin bir bölümü Cumartesi günü trafiğe kapanıyor

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Leyla Atakan Caddesi´nde yapılacak olan içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları için, caddenin bir bölümü Cumartesi günü trafiğe kapanacak.

ÇALIŞMA İKİ GÜN SÜRECEK
Kent genelinde içmesuyu boru hatlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, caddelerde yağmursuyu kanallarını da inşa ediyor. Cengiz Topel Caddesi´nin, Leyla Atakan Caddesi ile Asım Efendi Sokak arasındaki kalan bölgesinde Cumartesi günü sabah başlayacak olan çalışma nedeniyle, bu bölge trafiğe kapanacak. Pazar günü akşam saatlerine kadar sürdürülecek olan çalışma tamamlanınca, cadde yeniden trafiğe açılacak.

TRAFİĞİN AKIŞI
Caddenin trafiğe kapanacak olması nedeniyle, Cengiz Topel Caddesi´ni kullanan toplu taşıma araçları, Cumhuriyet Caddesi´nin Leyla Atakan Caddesi ile kesiştiği kavşaktan, Atatürk Bulvarı´na geçiş yapacak.