Büyükşehirli voleybolcuların konuğu, Tarsus Belediye

İlimizi Bayanlar Voleybol 2. Ligi B grubunda temsil eden Büyükşehir Kağıtspor, ligin dördüncü haftasında Tarsus Belediyesi ile karşılaşacak. Pazar günü Hasan Gemici Spor Salonu´nda oynanacak maçın başlama saati 15:00 olacak.

ÜÇÜNCÜ İLE DÖRDÜNCÜNÜN MAÇI
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi´ndeki temsilcilerimizden Büyükşehir Kağıtspor, hafta sonunda önemli bir sınava çıkacak. Lige Eskişehir Anadolu Üniversitesi mağlubiyeti ile başlayıp, Numune Özcan ve Değirmenderespor´u 3-1´lik skorlarla yenen Büyükşehir Kağıtspor, Tarsus Belediye´yi de yenip üçüncü galibiyetini almak istiyor. Büyükşehir Kağıtspor oynadığı 3 maçta aldığı 6 puanla 4. sırada yer alırken, 4 karşılaşma 9 puan toplayan Tarsus Belediyesi ise 3. sırada yer alıyor.

KAPTAN HANDE SAKAT
Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor´da kaptan Hande Kuseyri´nin sakatlığı devam ediyor. Değirmendere maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Hande Kuseyri´nin Tarsus maçında oynayıp oynamayacağı maç saatine yakın belli olacak.