Büyükşehir´den 60 Evler-Otogar hattına belediye otobüsü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 60 Evler ile Terminal arasındaki hatta belediye otobüsü koydu. Ulaşım Daire Başkanı Selami Aydın, Derince-60 Evler- M.Ali Paşa- Üç yol hattında çalışmakta olan Büyükşehir Belediyesi´ne ait otobüslerin İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali´ne kadar gideceğini bildirdi. Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı otobüsler sabah 07.00´den akşam 20.00´ye kadar her yarım saatte bir, 20.00´den 24.00´e kadar da saatte bir bu hatta hizmet verecek.

VATANDAŞIN TALEBİ
Bilindiği gibi Derinceliler, bir süredir 60 Evlerden Terminale kadar belediye otobüsü konmasını talep ediyordu. Büyükşehir´in aldığı kararla bölge halkının önemli bir isteğini yerine getirilmiş oldu.
Büyükşehir kısa bir süre önce de Kuruçeşme´den Terminale ulaşım hizmeti başlatmıştı.

İŞTE GÜZERGAH
60 Evler –Derince-Otogar hattında çalışacak olan otobüsler şu güzergahı takip edecek:
60 Evler-Derince-D-100-Emniyet ışıklar giriş-Eren Camii-Bulvar-M. Ali Paşa-Yahya Kaptan Işıklar-Terminal.