Bayramda kazı yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince, alt yapı çalışmalarını durdurdu. Bu süre içinde alt yapı kurumları il genelinde çalışma yapamayacak. Alt yapı çalışma yasağı Arife gününden itibaren başlayacak ve 15 Ekim Pazartesi sabahına kadar sürecek. Yasağa uymayanlar için cezai işlem uygulanacak.

ACİL DURUMLAR DIŞINDA
Büyükşehir Belediyesi bayramda vatandaşların alt yapı çalışmalarından etkilenmemesi için söz konusu çalışmalarını dört gün erteleme kararı aldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı Aykome Şube Müdürlüğü tarafından alınan karar gereği 11 Ekim Perşembe günü başlayacak olan kazı çalışma yasağı, 15 Ekim Pazartesi sabahına kadar devam edecek. Büyükşehir Belediyesi, acil durumların dışında çalışma yapmayacak. Yasak gereği açık olan kazılar toplanarak doldurulacak ve kazı artığı bırakılmayacak.