Başkan bugün Ankara´da

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün Ankara´ya gidecek. Başkan Karaosmanoğlu, başkentte bulunduğu süre içinde önceki gün bombalı saldırıya uğrayan Ulus´taki Anafartalar Çarşısı´nı da ziyaret edecek. Çarşı esnafı ile biraraya gelecek olan Başkan Karaosmanoğlu geçmiş olsun dileklerini iletecek.

VALİ VE BAŞKANI ARADI
Bu arada Başkan Karaosmanoğlu hain saldırının meydana geldiği Salı günü de Ankara Valisi Kemal Önal ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´i telefonlar arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Karaosmanoğlu, her iki görüşmesinde olaydan duyduğunu üzüntüyü dile getirerek, terörü lanetledi.

Ankara´da bulunduğu süre içinde Başkan Karaosmanoğlu´na İlyas Şeker vekalet edecek. Başkan Karaosmanoğlu bu akşam geç saatlerde Kocaeli´ne geri dönecek.