İzmit Orhaniye - Kozluca yolu konforlu ve güvenli hale getiriliyor

Tarih: 16 Aralık, 2020

İzmit ilçesinde üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, köy yollarını şehir merkezindeki gibi konforlu ve güvenli hale getiriyor. İzmit’te beş köyü birbirine bağlayan Orhaniye- Kozluca yolunda asfalt öncesi düzeltme, iyileştirme terasman çalışması yapan ekipler, araç trafiğinin oldukça fazla olduğu 2,5 kilometrelik yolda çalışmalarını sürdürüyor.

3 BİN 500 TON ASFALT; 5 BİN 500 TON PMT SERİLECEK
Durhasan, Kozluca, Balören, Dağköy, Sultaniye köylerini birbirine bağlayan 2,5 kilometrelik Orhaniye-Kozluca yolunda asfalt öncesi iyileştirme ve terasman çalışması yapan ekipler, yolu trafik taşıma yüküne uygun hale getirmek için 5 bin 500 ton pilant mix temel serimi yapacak. Pmt serilmesinin ardından 2,5 kilometrelik Orhaniye-Kozluca yoluna 3 bin 500 ton asfalt serilecek.