Akmeşe Menderes Caddesi yenilenecek

Tarih: 28 Eylül, 2022

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki üst yapı hamlesine hız kesmeden devam ediyor. İzmit ilçesine bağlı Akmeşe’nin Menderes Caddesi için üst yapı yenileme ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda elektronik ihale yoluyla verilen teklifler açıklandı. Üst yapı yenileme ihalesine 5 firma teklif verdi.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR
İhalesi yapılan Akmeşe Menderes Caddesinde gerçekleşecek çalışma kapsamında 600 metre üstyapı asfalt yenilemesi, elektrik hattının yeraltına çekilmesi, kaldırım taşlarının yenilenmesi sağlanacak. Ayrıca dekoratif aydınlatma yapılarak cadde olduğundan daha modern hale getirilecek.

TEKLİF VEREN FİRMALAR

1. Yakut Yapı Nakliyat