Muhtelif Temizlik Malzemeleri ve Kişisel Bakım Malzemeleri Alımı

Tarih: 3 Kasım, 2021

MUHTELİF TEMİZLİK MALZEMELERİ VE KİŞİSEL BAKIM MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK VE SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI - ENGELLİ VE YAŞLI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Muhtelif Temizlik Malzemeleri ve Kişisel Bakım Malzemeleri Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN

2021/672876

1-İdarenin

a) Adı

b) Adresi

Ömerağa Mah. Şehabettin Bilgisu Cad. Latifbey Sokak No:6 İZMİT/KOCAELİ

c) Telefon ve faks numarası

2623181000 - 2623211963

ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı

Muhtelif Temizlik Malzemeleri ve Kişisel Bakım Malzemeleri Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı

19 kalem Muhtelif Temizlik Malzemeleri
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Deposu

ç) Süresi/teslim tarihi

:

İş 03.01.2022 tarihinde başlayacak olup, her hal ve şartta 01.02.2022 tarihinde bitirilecektir (30 Takvim Günü). Talep edilen mallar 03.01.2022 tarihinden itibaren İdarenin belirleyeceği tarihlerde ve miktarlarda teslimat süreleri en fazla 15 (onbeş) takvim günü olacak şekilde teslim edilecektir.

d) İşe başlama tarihi

03.01.2022

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati

19.11.2021 - 15:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres)

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1.

4.3.1.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:

TS 11885 (Sıvı Sabun)
TS 13396 (Yağ Çözücü)
TS 54 (Sabun)
TS 9676 (Vücut Şampuanı, Saç Şampuanı)

4.3.2. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:

Ürün MSDS (Güvenlik Bilgi Formu)(Yağ Çözücü, Sıvı Sabun, Kireç ve Pas Çözücü) Sağlık Bakanlığı Onayı (Diş Macunu, Tıraş Bıçağı) İstekliler yukarıda sayılan belge veya belgelere ait bilgileri yeterlik bilgileri tablosunda belirtmek zorundadır. İstekliler tarafından, e-teklifleri kapsamında beyan edilen bilgi ve belgelerden EKAP veya diğer kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden sorgulanarak teyit edilemeyenler ekleri ile birlikte bu maddede düzenlenen şekil kurallarına uygun olarak ihale sürecinde idare tarafından istenmesi halinde idareye sunulacaktır.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.