Zemin araştırma çalışması için Büyükşehir`den ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Saraybahçe ve Bekirpaşa Belediye sınırlarında, yapılaşmaya uygun alanların belirlenebilmesi için zemin etüt ihalesini bugün gerçekleştirdi.

İhalenin sonuçlandırılmasıyla söz konusu yerlerde, deprem açısından yapılaşmalar daha güvenli hale getirilmiş olacak.

KATILAN FİRMALAR
Söz konusu ihaleye, İzokan İnşaat, Jen-Test, Sismotek Mühendislik, Efe Mühendislik, Gürsu Sismik Zemin Mühendislik. Sis –Mak Mühendislik ve ABM Mühendislik katıldı. Söz konusu 7 firma Büyükşehir Belediyesi ihale komisyonuna istenilen belgeleri ve tekliflerini sundu.

TİTİZ İNCELEME
Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ihalede, firmalardan gelen teklifler alınarak gerekli işlemler başlatıldı. Tekliflerin titizlikle inceleneceğini kaydeden yetkililer, verilecek kararda firmaların zemin araştırmaları konusundaki daha önceki çalışmalarının da etkili olacağını ifade etti.