“Zarar vermemek için eğitiminize dikkat edin”

Başkan yeni zabıta memurlarına verilen eğitim seminerinde tavsiyelerde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Büyükşehir Belediyesi´nde göreve başlayan 148 Zabıta Memuru için verilen Meslek İçi Eğitim Seminerine katıldı. Gençlere çeşitli tavsiyelerde bulunan Başkan Karosmanoğlu, “Kendinize ve kurumunuza zarar vermemek için eğitiminize dikkat edin´´ dedi.

BAŞKAN DERSE KATILDI
Büyükşehir Belediyesi´nde göreve başlayan zabıta memurları için hafta başından bu yana devam eden eğitim seminerleri tüm hızıyla sürüyor. Kamu Yönetimi Kanunu´ndan, Halkla İlişkilere kadar birçok alanda ders gören zabıta memurlarının dünkü eğitimine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, Sultanbeyli Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Çetinkaya tarafından verilen Belediye Kanunu dersini zabıta memurları ile birlikte izledi.

‘‘BIR TAKIM OLMAK ISTIYORUZ´´
Başkan Karaosmanoğlu ,dersin ardından zabıta memurlarına hitap ederek çeşitli tavsiyerlerde bulundu. Eğitimci kimliği ile memurlara seslenen  Başkan, “Biz sizlerle beraber bir takım olmak istiyoruz ve bu takımın eğitimli, kültürlü insanlardan oluşmasını istiyoruz. Bu yüzden şu an görmekte olduğunuz eğitimi çok iyi değerlendirin“ dedi. Büyükşehir Belediyesi olarak vasıflı, kalitesi yüksek memurlara ihtiyaç duyduklarını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu “Kendinize ve kurumunuza zarar vermemek için eğitiminize dikkat edin´´ dedi.

HESAP VERECEĞİNİZİ UNUTMAYIN
“Hesabını veremeyeceğiniz hiçbir işi yapmayın. Eğitimli, dürüst ve ilkeli olun“ diyen Başkan Karaosmanoğlu “Kazandığımızın helal, vicdanımızın rahat ve başınızın dik olması için görevinizi layıkıyla yerine getirin“ dedi.

KOCAELİ HEPİMİZİN
Başkan Karaosmanoğlu konuşmasının sonunda yeni zabıta memurları ile Büyükşehir Belediyesi´nin daha da güçleneceğine olan inancını dile getirdi. “Kocaeli hepimizin” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu ildeki her güzelliğin altında hepimizin imzası var. İlimizin daha güzel ve yaşamaktan keyif alınan bir yer olması için hep birlikte daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

GENÇLERLE ÇAY İÇİP SOHBET ETTİ
Konuşmasının ardından verilen arada gençlerle çay içip sohbet eden Karaosmanoğlu´nun gençlerle beraber olmaktan çok memnun olduğu gözlendi. Fırsat buldukça gençlerle beraber olacağını söyleyen Başkan, eğitimlerin en güzel şekilde yapılması ve gençlerin çok iyi bir şekilde yetiştirilmesi içinde talimat verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!