Yuvam Turgut güzelleşiyor

Konutların en önemli eksikliği olan çevre düzenlenmesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmaya başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihalesini geçen aylarda yaptığı Yuvam Turgut Konutlarında çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 ay sonra tamamlanacak çalışmalarla, konutların çevresi pırıl pırıl olacak.

TOPRAK SERİLİYOR
Turgut Mahallesinde bulunan Turgut Konutlarında çalışmalar, müteahhit firmaya bağlı bir iş makinesi ve 15 personelle yürütülüyor. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanı kapsayan çalışmaların ilk etabı toprak sermek. Kısa bir süre sonra tamamlanacak bu etabın ardından çim tohumu serilmesine başlanacak.

1600 FİDAN DİKİLECEK
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çıkılan ihale sonucunda iş bitirme süresi 3 ay olarak belirlenen konutların çevre düzenlemesinin ekim ayı içerisinde tamamlaması hedefleniyor. Müteahhit firma yetkilisi Yakup Yıldız, çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirterek, konutların çevresinin çimlendirilmesinin yanı sıra bölgeye 1600 adet fidan dikeceklerini de söyledi.
Bölge sakinlerini sevindiren çalışmaların tamamlanmasıyla, Yuvam Turgut Konutlarının en önemli eksikliklerinden biri daha giderilmiş olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!