Yuvam Akarca`da işyerleri satılacak

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yuvam İzmit Toplu Konut Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve Emlak İstimlak Daire Başkanlığı`na devredilen Yuvam Akarca Cumhuriyet İş Merkezi`nde bulunan Büyükşehir Belediyesine ait olan işyerleri satışa çıkacak.

Satış ile ilgili olarak ihale şartlarının hazırlandığını belirten İzmit Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, “ Yuvam Akarca Cumhuriyet İş Merkezimizin zemin katında bulunan 8 nolu dükkan ile Cep Sinema, 2. Katta bulunan 22 Nolu Züccaciye dükkanı, 24 Nolu Şarküteri dükkanı, 26 Nolu, Tuhafiye dükkanı satılacak. 1.Katta halen kirada bulunan kafeterya ve İnternet Cafe, 2. katta bulunan bayan kuaför dükkanlarımızı da satışa çıkartacağız.” dedi.

Özön, belirlenecek olan ihale tarihinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağını da sözlerine ekledi.