Yuvacık´ın ana caddeleri de elden geçecek

Büyükşehir Belediyesi, beldelerin ana caddelerindeki eksikleri bir bir gideriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki tüm beldelerin ana caddelerini yeniden imar etmeye devam ediyor. Darıca ve Yeniköy`den sonra bugün de (Salı) Yuvacık merkezde bulunan Cumhuriyet ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesi`nin alt ve üst yapı yapım ihalesi gerçekleştirildi.

EN DÜŞÜK TEKLİF ENSA`DAN
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`ın başkanlığında yapılan ihaleyi Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan da izledi. Muhammen bedeli 1 milyon 372 bin 195 YTL olarak tespit edilen ihaleye toplam 4 firma katıldı. Ensa İnşaat 942 bin ile en düşük, Erşan İnşaat ise 1 milyon 860 bin 586 YTL teklifi veren firma oldu.

SARYAPI`DA EKSİK EVRAK
İhaleye katılan firmalar arasıda yer alan Saryapı`nın teklifi ise, evrak dosyasında ISO 9001 belgesi bulunmaması nedeniyle okunmadı. Atık su, yağmur suyu, içme suyu, elektrik ve Telekom hatları ile yolların imarını içeren ihale kapsamındaki çalışmalar, müteahhit firmaya yer teslimi yapıldıktan sonraki 90 gün içinde tamamlanacak.

FİRMALAR                                     TEKLİFLER
Ensa İnşaat                                  942 bin YTL