Yuvacık yürüyüşle şenlendi

Başkan Karaosmanoğlu tarafından başlatılan yürüyüş büyük ilgi gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin farklı yerlerinde başlattığı doğa yürüyüşleri her geçen gün ilgi görüyor. Yuvacık´ta yapılan 6.5 kilometrelik doğa yürüyüşlerine eşi Behiye Karaosmanoğlu ile katılan Başkan, ilgiden oldukça memnun oldu.

100 KİŞİYE ULAŞTI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftanın belli günlerinde kentin farklı yerlerinde halk yürüyüşlerini kesintisiz sürdürüyor. Gebze Gaziler Dağı, Derince, Yuvacık ve İzmit Yürüyüş Yolu´nda gerçekleştirilen sağlık yürüyüşleri, giderek ilgi görmeye başladı. Pazar günleri Yuvacık Çataldere´nin 6.5 kilometrelik doğal parkurunda yapılan yürüyüş 100 kişiye ulaştı. Başkan Karaosmanoğlu, ilginin artmasından oldukça mutlu oldu.

SAĞLIKLI TOPLUM
Yuvacık Çataldere´de temiz hava ve doğa ile baş başa yapılan sağlıklı yürüyüşe eşi Behiye Karaosmanoğlu ile katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, herkesin spora eşleri ile birlikte katılmasını sağlamayı amaçlıyor.

Yuvacık Belediye Başkanı Hikmet Karaaslan´ın eşiyle birlikte katıldığı yürüyüşe, AK Parti´den milletvekilliği listesinde yer bulamayan Gülser Ustaoğlu da vardı. Yuvacık Kalıcı Konutları´nda bulunan spor kompleksinin öğrencileri, Başkan Karaosmanoğlu´na yürüyüş parkuru boyunca eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!