Yuvacık Hacıhaliller Köy yolu asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Yuvacık Hacıhaliller köy yolunun asfaltlamasına başlandı

Yuvacık Hacıhaliller Köy yolu asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yağışların olmadığı yaz aylarında asfaltlama çalışmalarına hız vererek, kent genelinde tüm ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele Yuvacık Hacıhaliller köy yolunu asfaltlamaya başlayan Büyükşehir Belediyesi, baraj yolundan Hacıhaliller Köyüne ulaşımın sağlandığı 5 bin 300 metre uzunluktaki yolun bir kilometresinin plent miks temel ve asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Köy yolunun kalan kısmının asfaltlanma çalışmaları devam ediyor.

KONFORLU VE GÜVENLİ KÖY YOLLARI

Kent merkezinde cadde ve bulvarlarda olduğu gibi köy yollarında da konforlu ve güvenli ulaşım olanakları sağlanması için üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yuvacık Hacıhaliller Köy yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı. Bozuk bir zemini olan Hacıhaliller köyü yolu plent miks temel ve binde asfalt serimi ile konforlu bir hale kavuşuyor.