Yücel Arzen sevenleri ile buluştu

Fuarda ısrarları kıramayıp, sazını eline aldı

Kocaeli Kültür-Sanat ve Eğlence Festivali kapsamında   fuar içi Kültür Adası`nda türkü dostu olarak bilinen ünlü sanatçı Yücel Arzen sevenleriyle buluştu.

Gece, Kimseler ve Belki kasetleriyle adını duyuran sanatçı Yücel Arzen, sevenleriyle sohbet ortamında birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, “Her şeyi sorgulamayı seviyorum. Cesaretle sorgulamanın meyvelerini topluyorum. Kendi bestelerimden oluşan 3 kaset çıkardım. 150 okunmuş beste yaptım. Bestelerimi Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Kıraç, Haluk Levent, Cem Karaca, Alişan gibi daha bir çok sanatçımız seslendirdi” dedi

Sanatçı Adanalı olduğunu belirterek, Adana denilince akla Ferdi Tayfur`un geldiğini, fakat artık ağabeydin Dino gibi isimlerinde konuşulması gerektiğini söyledi. Popüler müziğin aşk`ı tüketmeye başladığını da sözlerine ekleyen sanatçı ısrarlar karşısında bağlamasını eline alarak, kendi bestelediği birbirinden güzel şarkıları söyledi.

Arzen, kitap fuarı içindeki standları gezerken, Kurtlar Vadisi oyuncusu Can Polat`ı çok beğendiğini ifade ederek, gördüğü Can Polat yüzüğünü alarak parmağına taktı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!