Yöneticilerin eğitimi tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine “İnsan Kaynakları” anlatıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında daire başkanları ve müdürlere yönelik gerçekleştirdiği 1 aylık eğitim seminerleri tamamlandı. Son seminerde “İnsan Kaynakları” eğitimi verildi.

“İNSAN EN BÜYÜK SERMAYEDİR”
Büyükşehir Belediyesi`nde yapılan toplantıda, Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme Bölümü`nden Prof.  Dr. Nihat Erdoğmuş, “İnsan Kaynakları Yönetimi” konusunu ele aldı.  İlk olarak insan kaynaklarının geleceği hakkında konuşmalar yapan Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş, “İnsan kaynağı, hayatımızın en büyük sermayesi ve en büyük zenginliğidir” dedi.

“ÜST GÖREVLERE TALİP OLMALIYIZ”
Salonda bulananların büyük bir bölümünün iş veren konumunda olması nedeniyle, karşılıklı olarak personelle iş veren arasında yaşananlar hakkında görüş alış verişi gündeme geldi. Bazı üst düzey yöneticilerin fikirlerine de baş vurarak örnekler veren Nihat Erdoğmuş, “İnsan bizim için çok önemlidir diyoruz, fakat gündelik yaşantımızda bunu gösteremiyoruz. Bir iş yerinde insana ne kadar değer verilirse, o iş yerindeki insanlardan o derece verim almak mümkün olur. Tabi bunu bazı standartlara uydurup, iş verenle işçi arasındaki mesafeyi korumak gerekir” yorumlarında bulundu.

Konuşmalarını slayt gösterisi eşliğinde sürdüren Erdoğmuş, gelişmiş ülkelerle rekabet edilebilmesi için alt nitelikli görevlere değil, üst nitelikli görevlere talip olunması gerektiğinin belirtti. İnsanların çalışma hayatına alt tabakadan başlayıp kademe kademe yükseldiğine dikkat çeken Nihat Erdoğmuş, yönetici düzeyindeki kişilerin çalışanlarının geleceğini çok iyi yönlendirmesi gerektiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin eğitimi sona ermiş oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!