Yöneticilere iş sağlığı semineri

Büyükşehir´de kurumsallaşma çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin kurumsallaşmaya yönelik bir süredir başlattığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir`de son olarak iş sağlığı ve güvenliği politikasını belirlemek amacıyla iki günlük eğitim semineri düzenlendi.

GÖZLEMEN VERDİ
Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Salonu`nda yapılan ve yöneticilerin katıldığı eğitim seminerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Başmüfettişi Şerif Gözlemen verdi. İş sağlığı ve güvenliği konusunda personelin çalışma şartları ile iş kazalarının azaltılmasına yönelik olarak katılımcıları bilgilendiren Gözlemen, bu çalışmalara paralel olarak teknik birimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulları oluşturacaklarını söyledi.

EĞİTECEKLER DE EĞİTİLECEK
Söz konusu kurullar ile sık sık bilgilendirme toplantıları yapılacağını ifade eden Şerif Gözlemen, personeli eğitecek olan kurul üyelerinin de önümüzdeki günlerde eğitime tabi tutulacağını kaydetti.