Yeşil siyah renklerle Sekapark daha güzel

Sekapark girişindeki tepe de Büyükşehir sayesinde yeşil siyaha büründü.

Yeşil siyah renklerle Sekapark daha güzel

Kocaeli'nin en önemli markalarından birisi olan Kocaelispor'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her alanda destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Sekapark girişindeki 150 metrekarelik yamaca Kocaelispor'a destek olmak için Yeşil - Siyah renklerde "SEKAPARK" yazıldı.

HER YER YEŞİL SİYAHA BÜRÜNÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay yolunu  yeşil siyaha boyayıp şampiyonluk yolu olarak anılacağını söyledikten tramvay duraklarını da Kocaelispor’un billboardları ile süslerken şimdi de Sekapark girisindeki yamaca yeşil siyah renklerde SEKAPARK yazdı.

YEŞİL VE SİYAH YONGALAR KULLANILDI

Sekapark'ın girişine ayrı bir hava katan Yeşil Siyah renkler, ahşap yongalardan oluşturuldu. Alana güzel bir görünüm kazandıran yazının yanına bin 500 adet mevsimlik çiçek kullanılarak Lale Figürü de yapılıyor. Kocaelispor'un renklerine sahip olan "Sekapark" yazısı yanında oluşturulacak olan Lale Figürü ile daha hoş bir görüntüye sahip olacak.