Yeniköy´e Küçük Çamlıca

Büyükşehir Belediyesinden karşı yakaya bir seyir alanı daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük´ten sonra Körfezin karşı yakasındaki ikinci seyir alanını Yeniköy´de oluşturacak. Selvi Yamacı bölgesinde oluşturulacak seyir alanı, İstanbul Küçük Çamlıca´daki benzerlerini aratmayacak.

MÜRSELİN TEPESİ´NDE
Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz´la birlikte bölgeyi gezen ve proje hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, halk arasında “Mürselin Tepesi” olarak da bilinen bölgenin önümüzdeki dönemde cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Şeker, “16 bin metrekarelik alan şu anda atıl bir vaziyette. Ancak manzarası ve temiz havası ile muhteşem bir konuma sahip bu bölgeyi, Büyükşehir Belediyesi olarak değerlendireceğiz. Halen hazırlanmakta olan Selvi Yamacı Projesi hayata geçtikten sonra, Kocaelililer bölgeye büyük ilgi gösterecek” dedi.

DÜĞÜN SALONU AÇILACAK
Beldeyi ziyaretinde çiçeklerle karşılanan Başkan Vekili Şeker, daha sonra Başkan Ayaz, Yeniköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Yaşar ve Sepetli Pınar Mahalle Muhtarı Osman Özer´le birlikte beldede yapılan ve yapılacak yatırımları yerinde gezdi. Yapımı devam eden Yeniköy Kültür Merkezi hakkında bilgi veren Hüseyin Ayaz, kültür merkezi içinde bulunan düğün salonunu 3 Eylül´de açmayı planladıklarını, önümüzdeki dönemde tüm sosyal etkinlikleri burada gerçekleştireceklerini anlattı.

 

 

VATAN CADDESİ MÜKEMMEL OLDU
Yeniköy Kültür Merkezinin üst tarafında bulunan alana belediye hizmet binası için yer ayırdıklarını, bu konuda da Büyükşehir´den destek istediklerini belirten Ayaz´a, başkan vekili Şeker´den olumlu yanıt geldi. Ayaz ve Şeker daha sonra Ilıca yolunda gerçekleştirilen çalışmaları denetledi. Vatan Caddesi´nin Yeniköy´e canlılık getirdiğini ifade eden Ayaz, gerek alt gerekse üst yapı çalışmalarının caddeyi mükemmel hale getirdiğini kaydetti. Sepetli Pınar Mahallesindeki asfalt çalışma alanlarını gezen ikilinin son durağı ise Zübeyde Hanım Çocuk Kreşi oldu.


İnceleme gezisinin ardından Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, beldelerinde gerçekleştirdikleri yatırımlar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker´e teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!