Yenidoğan´a yeni çehre

Büyükşehir Belediyesi, mahallenin üstyapısını halı gibi ördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarını sürdürürken, İzmit´in Yenidoğan Mahallesi yapılan çalışma ile adeta halı gibi örüldü. Mürselpaşa Caddesi´nde yapılan çalışma, hem mahalle halkını, hem esnafı sevindirdi.

VATANDAŞ GÖRÜŞÜ ALINDI
Altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde vatandaşların görüşlerini alarak, üstyapıyı şekillendiren Büyükşehir Belediyesi, yenidoğan Mahallesi´nde de aynı çalışmayı yaptı. Mürselpaşa Caddesi esnafının görüşleri alınarak yeniden inşa edilen yol ve kaldırım, pırıl pırıl bir görünüm kazandı. Caddenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgede bugüne kadar görülmeyen güzel bir görünüm meydana geldi.

3 BİN METRE DÖŞEME
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, cadde üzerindeki kaldırımları genişletti. Kaldırımlar, özellikle kışın buzlu ve karlı havalarda yayaların kaymasını önleyecek renkli mineral parke ile döşendi. Ayrıca yaya güvenliği için caddenin diğer yanına da kaldırım yapıldı. Tüm elektrik hatlarının yer altına alındığı Mürselpaşa Caddesi´nde, yaklaşık 3 bin metrekare desenli tuğla parke döşemesi yapıldı. Cadde meydanındaki çalışmalarının yapılabilmesi için merkezdeki bir binanın yıkımı bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!