Yeni Ferhadiye yenileniyor

Köylerin ihtiyaçları bir bir gideriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere yönelik hizmet atağını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Gölcük İlçesine bağlı Yeni Ferhadiye´yi adına yakışır bir konuma getiriyor.

İLK DEFA ASFALTLANDI
Ekipler, Yeni Ferhadiye´de bütün köy içi yolları ilk defa stabilize yaparken, soğuk asfalt çalışmasına da başladı. Köy meydanı ve camii etrafına 800 metrekare parke döşendi, camii etrafında istinat duvarı çalışması yapıldı. Bölgede yürütülen çalışmalar, başta muhtar Murat Karabay olmak üzere köy sakinlerinin fazlasıyla memnun etti.

GÖRÜNÜMÜ DEĞİŞECEK
Uzun bir süredir ihtiyaç duydukları hizmetleri aldıklarını, köylerinin Avrupai bir görünüm kazandığını söyleyen muhtar Karabay, emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ettiğini dile getirdi. Yapılan çalışmaları izleyen Yazlık Belediye Başkanı Sabahattin Ersoy, hizmetlerden son derece memnun olduklarını, Kocaeli´nin köylerinin yakın bir zamanda eskisinden çok farklı hale geleceğini ifade etti.