Yazıcı,Belde A.Ş Genel Müdürlüğü´ne atandı

2005 yılından bu yana İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli yan kuruluşlarından olan Belde A.Ş Genel Müdürlüğü görevine İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kemal Yazıcı atandı. Yazıcı, 2005 yılından bu yana İZAYDAŞ´ta Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

 

BAŞARILI KARİYER
1966 Çaykara doğumlu olan Yazıcı, 1988 yılında Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Muhasebe Bölümü´nden mezun oldu. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü´nü (Muhasebe Finansmanı) bitiren Yazıcı, 1988 yılında muhasebe bürosunda mesleğe başladı. 1995-1996 yılında serbest muhasebeci olarak serbest meslek faaliyetini yürüttü. 2005 yılında serbest meslek faaliyetini terk eden Yazıcı, 2006 yılında serbest muhasebeci mali müşavir olarak görev yaptı.

MESLEKİ GÖREVLER
Yazıcı mesleki görevleri içinde ise 2000-2006 arasında Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası´nın 5, 6, 7 ve 8. dönem meclis üyeliği ile Basın Yayın ve Denetim Komisyonu üyeliklerini yaptı.
Ayrıca 2004-2006 arasında Türkiye Mali Müşavir-Yeminli Müşavirler Odaları Birliği Birlik Delegasyon Üyeliği görevini yürüttü.

KAMU GÖREVLERİ
Yazıcı´nın yaptığı kamu görevleri arasında ise 2003-2004 yılları arasında İGSAŞ İstanbul Gübre San A.Ş´de denetim kurulu üyeliği yer alıyor. Yazıcı 2005 yılında ise İZAYDAŞ´da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

KAĞITSPOR YÖNETİCİSİ
Spora olan ilgisi ile tanınan Kemal Yazıcı, Büyükşehir Kağıtspor Kulübü´nün iki dönemdir yöneticiliğini yapıyor.
İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Kemal Yazıcı evli ve iki çocuk babası.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!