Yaz tarifesine sonbahar ayarı

Deniz ulaşımında kullanılan yaz tarifesinde bazı seferler iptal edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deniz ulaşımda mayıs ayından bu yana kullanılan yaz tarifesinde yer alan bazı seferleri, bugünden (10 Eylül) geçerli olmak üzere iptal etti. Değişiklikler, sonbahar aylarına girilmesi, fuar döneminin sona ermesi ve yaz boyunca bazı seferlerin ilgi görmemesi nedeniyle yapılıyor. 

İZMİT-DEĞİRMENDERE-K.MÜRSEL
Yeni uygulamada, yaz tarifesinde İzmit-Değirmendere arasında hafta içi gerçekleştirilen 7 adet deniz otobüsü seferine yine devam edilecek. Ancak hafta içi İzmit´ten Değirmendere ve Karamürsel için 22.30´da yapılan, Karamürsel´den de 21.30´da kalkan deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Hafta sonu İzmit-Değirmendere arasında yapılan 6 sefer ise sürecek. Değirmendere´den sabah İzmit´e 7.45´te yapılan deniz otobüsü seferinde bir değişiklik olmazken, gece 21.35´deki seferin saati ise 21.05 olarak belirlendi.

15 SEFER 14´E DÜŞTÜ
İzmit´ten güney sahillerine günde 15 adet olan deniz otobüsü seferi yeni düzenleme ile 14´e düştü. Bu seferlerin 9´u Gölcük´e, 6´sı ise Değirmendere ve Karamürsel´e yapılacak. Hafta sonu ise İzmit´ten güneye yine hafta içinde olduğu gibi 15 adet deniz otobüsü seferine devam edilecek.

İzmit´ten Gölcük-Derince-Tütünçiftlik ve Değirmendere´ye hafta içi yapılan 5 adet vapur seferi yine aynı kalacak. Gölcük´ten Derince-Tütünçiftlik ve Değirmendere´ye olan vapur sefer sayısı ise 10´dan 9´a düştü. Bu seferlerden saat 22.00´de Gölcük´ten kalkarak 22.50´de Değirmendere olan vapur seferi iptal edildi.

HAFTA SONU VE RESMİ TATİLLER
Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde İzmit´ten Gölcük-Derince-Tütünçiftlik, Değirmendere ve Karamürsel´e uğrayan vapur seferleri yine sürecek.

Ancak hafta sonu ve resmi tatil günlerinde Gölcük´ten Derince-Tütünçiftlik-Değirmendere´ye yapılan 9 sefer ise 8´e düşürüldü. Bu çerçevede saat 24.00´te Gölcük´ten kalkan, Derince-Tütünçiftlik ve Değirmendere yönüne giden vapur seferi iptal oldu. Değirmendere´den 00.50´de kalkıp 02.05´te İzmit´te olan vapur seferi de kaldırıldı. Karamürsel – Hereke arasındaki 5 adet sefer sayısında ise bir değişikliğe gidilmedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!