Yaz Spor Okulları´nda Cimnastik heyecanı

Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları`nda Cimnastik dersi de veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından okulların kapanmasıyla birlikte yaz tatiline çıkan çocuklara spor yaptırarak eğlendirmek amacıyla organize edilen ücretsiz yaz spor okulları, Cimnastik branşında da eğitim veriyor.

 

YETENEKLİ SPORCULARA LİSANS ÇIKARTILACAK
Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları´nda yaklaşık 40 öğrenci Cimastik dersi alıyor. Kocaeli Üniversitesi´nin 42 Evler mevkiinde bulunan BESYO Spor Salonu´nda antrenörler Mutlu Ural, Süleyman Demir, Macit Bülbül ve Koordinatör Ahmet Gönener eşliğinde ders alan öğrenciler, hem cimnastik branşının temel bilgilerini alıyor, hem de ders sırasında oldukça keyifli anlar yaşıyor.

İki haftadır devam eden eğitimler Salı ve Perşembe günleri 17:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Temmuz sonuna kadar sürecek olan dersler sonrasında tüm öğrencilere sertifika verilirken, yetenekli görülün sporcular ise Büyükşehir Kağıtspor Cimnastik takımına dahil edilecek.

YAVUZ TAŞKIRAN´DAN DESTEK
Öte yandan KOÜ BESYO Salonu´nda cimnastik dersi alan minik öğrencileri ziyaret eden BESYO Müdürü Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Büyükşehir Belediyesi´nin spora ve spor okullarına yaptığı katkıyı çok önemli bulduğunu belirterek, yaz spor okullarında yaklaşık 40 BESYO öğrencisinin antrenörlük yaptığına dikkat çekti. Taşkıran ayrıca, “Bu çalışmaların ülke sporuna faydalı olmasını diliyorum. Bu çocuklarımız her zaman spora devam etmeli, sadece yaz aylarında değil. Büyükşehir belediyesinin spora ve sporcuya verdiği katkı ile gelecek nesillerin daha olumlu şartlarda spor yapacağına inanıyorum” dedi ve Büyükşehirli yetkililere teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!