Yaz Kursları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı yaz ayları boyunca müzik, resim ve fotoğraf dallarına yönelik kurslar düzenleyecek. 9-15 yaş arasındaki tüm çocukların katılabileceği kurslardan yararlanmak isteyenler, 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar Kocaeli Fuarı içinde bulunan Büyükşehir Belediye Konservatuarına gelerek kayıt yaptırabilecek. Kurslar kayıt süresinin hemen ardından başlayacak.

KONSERVATUARA HAZIRLIK
Eylül ayına kadar sürecek kurslar, sonbaharda gerçekleştirilecek konservatuar sınavları için de bir ön çalışma niteliği taşıyacak. Kurslarda gitar, keman, piyano, flüt, bağlama, ritm-bateri, resim, fotoğraf ve ebru dallarında eğitim verilecek. Derslere, belediye konservatuarının tecrübeli öğretmenleri girecek.