Yavru TEMA´cılar Başkan´ın konuğu oldu

Başkan Karaosmanoğlu, Balıkesir`den dönen TEMA Vakfı`nın minik üyelerini kabul etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Balıkesir´den dönen yavru TEMA´cıları konuk ederek, Balıkesir izlenimlerini dinledi. Balıkesir´de Kocaeli´ni çok iyi tanıttıklarını belirten yavru TEMA´cılar, temiz bir Kocaeli istediklerini söyledi.   

BALIKESİR´DE İLİMİZİ TEMSİL ETTİLER
Türkiye´nin farklı yerlerinden yüzü aşkın TEMA´cı, hafta sonunda Balıkesir´de düzenlenen ‘´Yavru TEMA´lıların Çevre Sorunlarına Bakışı´´ konulu Yavru TEMA Şenliği´nde bir araya geldi. İlimizi Balıkesir´de 50. Yıl İ.Ö.O´dan Sıla Göktaş, Muhsinler Koleji´nden Hazal Günaydın, Gölcük Pirireis İ.Ö.O´dan İlke Aşıkoğlu, Melike TOL, Gebze Balçık Köyü İ.Ö.O Öğretmeni  Gül, öğrencileri Banu Gülşen, Hazal İlişikli temsil etti. Balıkesir´de, Kocaeli´ni tüm katılımcılara en iyi şekilde anlatan yavru TEMA´cılar, TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, Gölcük Piri Reis İ.Ö.O Müdürü Ali Demir, Gölcük Piri Reis İ.Ö.O Öğretmeni Deniz Yüksel, Gebze Balçık Köyü İ.Ö.O Müdürü Mehmet İlişikli ve Gebze Balçık Köyü İ.Ö.O Öğretmeni Yaşar Gül ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun konuğu oldu.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ İÇİN ÖNCE ALT YAPI
Başkan Karaosmanoğlu´na Balıkesir izlenimlerini anlatan minik TEMA´cılar,  Altınoluk denizinin İzmit körfezinden daha temiz olduğunu söyledi. Bunun üzerine tebessümle cevap veren Başkan Karaosmanoğlu, “Hep birlikte denizimizi temiz tutalım, bizim denizimiz daha güzel olsun” dedi. Kocaeli´nin temiz bir denize, temiz bir çevreye kavuşması için önemli çalışmalar başlattıklarına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu “Çevrecilik sadece laf ve edebiyatla olmaz. Sistem kurmakla, altyapı kurmakla olur. Belediye olarak, daha temiz bir çevre için altyapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz.  Çocuklarımız için, geleceğimiz için bu çalışmaları yapmak zorundayız” dedi. Tek tek Balıkesir izlenimlerini anlatan yavru TEMA´cılar, Başkan Karaosmanoğlu´na Balıkesir´den getirdikleri doğal zeytinyağı sabunu ve Balıkesir tatlısını hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!