Yavru kediyi İtfaiye kurtardı

Başiskele ilçesinde çatı katında bulunan bir borunun içine sıkışan yavru kediyi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı

Yavru kediyi İtfaiye kurtardı

Başiskele ilçesi Paşadağ Mahallesi Kuzey Irak Kalıcı Konutları’ndaki bir evin çatı katındaki oluğuna yavru kedi sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine giden Kocaeli İtfaiyesi kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.

İTFAİYE SEVK EDİLDİ

Başiskele ilçesi Paşadağ Mahallesi, Kuzey Irak Kalıcı Konutları’ndaki bir evin çatı katından kedi sesi geliyordu. Ev sahibi yaptığı aramalardan sonuç alamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

OLUK BORUSUNDAN ÇIKARILDI

Olay yerine giden İtfaiye ekipleri kedinin çatı katındaki oluk borusuna sıkıştığını fark etti. Borunun içinde sıkışan kediye kurtarmak için itfaiye ekipleri harekete geçti. Beton kırılarak boru açıldı. Kedi, belli bir süre sonra görüş alanına geldi. Ardından İtfaiye ekiplerinin çabasıyla bulunduğu borudan çıkarıldı. Yavru kedi, kurtarma operasyonunun ardından annesinin yanına bırakıldı.