Yarımca´ya da kültür merkezi

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´ni kültür merkezleri ile donatacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilimizin sosyal ve kültürel hayatında yaşanan eksikliklerin giderilmesi amacıyla başlattığı kültür merkezleri yapım ihalelerine devam ediyor. Bahçecik Kültür Merkezi`nde çalışmaların sonuna gelen, Kullar, Karşıyaka, Bekirpaşa, Çayırova ve Gölcük Kalıcı Konutları`nda ise ihale süreçlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Yarımca`ya da kültür merkezi yapacak.

8 FİRMA TEKLİF VERDİ
Kültür Merkezi`nin yapım ihalesi, dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığındaki komisyon tarafından yapıldı. Toplam 8 firmanın katıldığı ihaleye en düşük teklifi  1 milyon 653 bin YTL ile Yüksel İnşaat verirken, en yüksek teklif ise 2 milyon 430 YTL ile Hektaş İnşaat`tan geldi.

KATLARDA NELER VAR?
Muhammen bedeli 2 milyon 995 bin YTL olarak belirlenen Yarımca Kültür Merkezi, 7 bin metrekare inşaat alanına bodrum, zemin kat ve 1. kat olarak yapılacak. Bodrum katta 2 bin 500 metrekarelik 82 araçlık otopark ve teknik birimler odası; Zemin katta spor salonu, soyunma odaları, ofisler, toplantı odası, sanat etkinliklerinin yapılacağı sergi holü, sağlık merkezi, kurs odaları ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi`ne bakan 7 dükkan; 1. Katta ise 520 kişilik düğün salonu, gelin, sanatçı ve personel odası yer alacak.

7 AYDA TAMAMLANACAK
Atalar Mahallesi Salı Pazarı altında bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Karabulut Caddesi`nin kesiştiği alanda yapılacak olan Yarımca Kültür Merkezi, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 210 gün (7 ay) içinde tamamlanacak.

FİRMALAR                        TEKLİFLER
Yüksel İnşaat                1 milyon 653 bin YTL
Demka İnşaat                1 milyon 710 bin YTL
Ahmet Alak Müteah.        1 milyon 780 bin YTL
Yanıkkaya İnşaat            1 milyon 828 bin YTL  
Evba İnşaat                   1 milyon 844 bin YTL
SY Yapı                         1 milyon 924 bin YTL
Es İnşaat                       2 milyon 174 bin YTL
Hektaş İnşaat                 2 milyon 430 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!