“Yapmak kadar, korumak önemli”

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarını tanıtan ekibe nasihat etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gebze´de yapılan park ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na brifing verdi. Yapılanları beğenen Başkan Karaosmanoğlu, “Yapılanı korumak, yapmak kadar önemli” uyarısında bulundu.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI
Kocaeli´nin her köşesinde yaptığı yeşillendirme çalışmaları ile kentin çehresini değiştiren Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, aynı başarıyı Gebze´de de gösterdi. 2006 yılında yapılan çalışmalarla, 2007 ve 2008 yılı için hazırlanan projelerin anlatıldığı brifingde, Park ve Bahçeler Müdürü Ahmet Özkaraaslan, kalem kalem Başkan Karaosmanoğlu´na bilgi verdi.

“YAPTIĞINIZI KORUYUN”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapılan kadar yapılanı korumanın da önemli olduğunu belirtti. Kentin görünen çehresini Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün şekillendirdiğini hatırlatan Karaosmanoğlu, “Bu yüzden yaptığınızı korumak çok önemli. Köylerin oyun parklarına kavuşturulması, kavşakların güzellik abidesine dönüştürülmesi, ağaçlandırma, çimlendirme, bunlar güzel şeyler. Bunları korumak, yapılan hizmetin kalıcı kılar ve maliyeti düşürür. Kentimizi çirkin görüntüden kurtarıp, güzelleştirmek, yapılacak ciddi bakımla mümkün olacaktır” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!