Yalakdere sokaklarına 1000 ton sıcak asfalt

Büyükşehir, alt yapı çalışması nedeniyle bozulan cadde ve sokakları asfaltladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelerindeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler hafta başında Karamürsel ilçesinin Yalakdere beldesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile beldenin Cumhuriyet, Hürriyet Caddesi ile Çakmak ve Gül sokaklarına toplam 1000 ton sıcak asfalt döküldü. Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar yapılan çalışma ile tertemiz bir görüntüye sahip oldu.

YALAKDERELİ SEVİNDİ
Beldeye yapılan asfaltlama çalışması Yalakdere sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. Alt yapı çalışmaları sırasında yollarının bozulduğunu söyleyen Yalakdere sakinleri “Bu çalışmalar biter bitmez beldemizde yeniden Büyükşehir ekiplerini gördük. Bu defa da bozulan yollarımızı tamire geldiler. Hem alt yapımız hem de yollarımız pırıl pırıl oldu. Yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.

HİZMET SÜRECEK
Büyükşehir Belediyesi´nin asfaltlama çalışmaları bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek. Kocaeli´nde asfaltsız yol bırakmama kararlığında olan Büyükşehir ekipleri yaz ayları boyunca tüm ili adeta adım adım dolaşarak hizmet götürecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!