Yahya Kaptan yönetiminden teşekkür

Toplu Yapı Yönetim Kurulu üyeleri, temizlik ve Yürüyüş Yolu ile ilgili çalışmaları görüştü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret eden Yahya Kaptan Toplu Yapı Alanı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Galip Ateş, mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür etti. Ali Galip Ateş, “Mahallemiz her zaman çok temiz. Özellikle bu şehre canlılık veren Yürüyüş Yolu`ndaki düzen ve temizlik için de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

SORUNLARINI AKTARDI
Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Aktaş, sayman Sami Yılmaz, üyeler Ahmet Yavuz ve Aydemir Karadağ`ın da hazır bulunduğu ziyarette görüş, talep ve sıkıntılarını anlatan Ali Galip Ateş, ağırlıklı olarak bölgenin altyapı ve otopark sıkıntılarına dikkat çekti. Başkan Ateş ayrıca toplu konut ve yerel yönetimlerdeki hizmetlerle ilgili düşüncelerini de maddeler halinde Başkan Karaosmanoğlu`na sundu.

“ARTIK SU BASKINLARI YOK”
Ali Galip Ateş`in mahalle ile ilgili sorunlarını dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, Yahya Kaptan Mahallesi`nin kuruluş aşamasında yeterli mühendislik hizmetlerini alamadığını, ancak şu anda daha iyi durumda olduğunu söyledi. Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Her yağmurda Yahya Kaptan`ı sel basıyordu. Artık ekiplerimiz alt yapı sıkıntıları için gerekli çalışmaları anında gerçekleştiriyor. Yürüyüş yolumuz her mahalleye örnek bir çalışma oldu. Her mazgal sürekli olarak temizleniyor.”

“ALT YAPIYI ÇÖZECEĞİZ”
Başkan Karaosmanoğlu, alt yapı sorunun Kocaeli`nin yıllanmış ve kronik bir sorunu olduğuna da dikkat çekerek başlatılan ortak kazı programıyla ilin alt yapı sorununa köklü çözüm üreteceklerini dile getirdi. Karaosmanoğlu, “Alt yapıyı çözmeye kararlıyız. Büyük bir kararlılıkla üstüne gidiyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!