“Vatandaşa fildişi kuleden bakmadık”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Körfez İlçesi`nde çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlçesi´nde yapılan çalışmaları denetleyip, Hacı Osman Mahallesi´nde vatandaşlarla sohbet etti. Konuşmasında engelleri birer birer çalışmalarla aşarak, vatandaşa hizmete dönüştürdüklerini belirten Karaosmanoğlu, vatandaşa fildişi kulelerden bakmadıklarını ifade etti.

AYIRIM YAPILMIYOR
Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ile ilçeyi gezen Karaosmanolu, vatandaşlarla dertleşip, sohbet toplantısına katıldı. Yaklaşık 3,5 yıldır kent insanının hayatını kolaylaştırmak için projeler üretip, hayata geçirdiklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı, bunları yaparken kimseyi için ayırım yapmadıklarını dile getirdi. Karaosmanoğlu, kent merkezine yapılan tüm hizmetlerin ilçelere, beldelere ve köylere yapıldığına dikkat çekti.

ENGELLER TEK TEK AŞILIYOR
Çalışmaları yürütürken halktan kopmamaya özen gösterdiklerine ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çalışırken önümüze engeller çıkıyor. Ancak engeller konuşmak için değil, aşılmak için vardır. Biz vatandaşa hiçbir zaman fildişi kulelerden bakmadık. Önümüze çıkan engelleri, vatandaşı esas alan belediyecilik anlayışı ile halkımızla birlikte aşıyoruz. Oy verene de vermeyene de aynı saygıyı ve hizmeti sunuyoruz” dedi. Karaosmanoğlu, geçen 3,5 yılda Körfez´e de önemli hizmetlerin verildiğini, İlimtepe yolu, D-100 yan yol, kültür merkezi, sahil düzenlemeleri gibi projeleri hayata geçirdiklerini anlattı.

BAŞKAN´A TEŞEKKÜR
Hacı Osman Camii Dernek Başkanı Zeki Sabit  ise halka rağmen siyaset yapanların başarılı olamayacağına dikkati çekerek, gerek Başkan Karaosmanoğlu, gerekse Başkan Pehlivan´ın milletin ihtiyaçları doğrultusunda verdiği hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kocaeli´nde trafik çilesi çekerken, Ankara´ya imrendiklerini anlatan Sabit, bugün kentin trafik probleminin önemli sıkıntı olabileceğini ancak yapılan projelerle, Kocaelililerin şehrin bir ucundan diğerine yoğunluğa takılmadan gelebildiklerini hatırlattı. Sabit, Başkan Karaosmanoğlu´nun, Kocaelililerin yaşamını kolaylaştırıcı daha birçok projeye imza atacağına da emin olduğunu ifade ederek, bugüne kadar yapılanlar için teşekkür etti.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Körfez Belediyesi´ne ait bordur ve parke imalat atölyesi ile İlimtepe yolunu da inceledi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan´ın girişimleri ile Maliye´ye devredilen Petkim Lojmanları´nda konukevi olarak kullanılan ve Körfez Belediyesi´ne hizmet amaçlı devredilen iki binayı da geçen Karaosmanoğlu, daha sonra da limanları inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, incelemeler sonrasında Körfez Fakir Evi olarak bilinen binada vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!