Vatandaş hizmete sahip çıkmalı

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel`de çalışmaları inceleyip, vatandaşlarla sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel´de yapılan hizmetleri denetleyip, esnafın dertlerini dinledi. Başkan Karaosmanoğlu, hayata geçirilen projelere sahip çıkılmasını isterken, yaptıkları her hizmetle kent insanını daha sağlıklı koşullarda yaşatmayı, kenti çağdaş bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.

DENİZ OTOBÜSÜ İLE GİTTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, çalışmaları denetlemek için Karamürsel´e deniz otobüsü ile gitti. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yalakdere Belediye Başkanı Mustafa Özçiçek, Dereköy Belediye Başkanı Ali Kocabıçak, Kızderbent Belediye Başkanı Nurettin Altur, Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ve Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İrem eşlik etti. Karaosmanoğlu ilk olarak ilçe sahilinde incelemelerde bulunup, vatandaşlarla sohbet etti.

VATANDAŞA ÖNEMLİ ÇAĞRI
Karamürsel´de yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, kentin her köşesinde çağdaş bir yapı kurmak için projeler ürettiklerini ifade etti. Proje hayata geçirmenin yeterli olmadığını, hayata geçirilen projelerin mutlaka korunması gerektiğini anlatan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız projeler tamamen sizlerin ve bu kentin malıdır. Sizler bu yapılanlara sahip çıkmalı ve korumalısınız. Biz denizi temizledik, ama onu korumak, temiz tutmak bu kentte yaşayan herkesin görevi. Çevreyi düzenledik, sahilleri yeniden inşa ettik. Kent insanımızın bunların hepsini sahiplenmeli” dedi.

KENT GÜLÜMSEMEYE BAŞLADI
Kocaeli´nin her köşesinde büyük değişim yaşandığını, eski çirkin görüntülerin ortadan kaldırıldığını anlatan Karaosmanoğlu, kentin artık gülümsediğini dile getirdi. Köyleriyle bir bütün olarak kenti kalkındırmayı hedef seçtiklerini anlatan Başkan Karaosmanoğlu, hizmet üretiminde ayırım yapmadıklarını ifade etti. Vatandaşlar ise Karamürsel´e yaptığı hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!